Ijsselmuiden

Op zaterdag 7 april gaat er een wereld voor je open. Dan openen de glastuinbouwbedrijven in IJsselmuiden hun deuren om jou te laten rondkijken, rondstruinen en rondneuzen. Dit jaar nemen zeven bedrijven deel. Van 10.00 tot 17.00 uur openen ze hun deuren om de mensen te laten zien en ervaren wat voor moois er allemaal groeit in de kassen.

Veel te beleven
Er is weer genoeg te beleven tijdens Kom in de Kas. Er zijn vernieuwende en nieuwe unieke teeltbedrijven open, en u kunt volop kijken, ruiken en proeven van de verschillende teelten en producten uit ons mooie tuinbouwgebied. Kwekerij Wouters gebruikt overgewasrobots om de pot- en perkplanten water te geven en te transporteren. Bij Van Enk Tuin- en Perkplanten zie je de diversiteit aan planten. Kom kijken hoe spannend hoog de witlof in het donker groeit, zie speciale en unieke tomaten soorten, proef paprika en aardwarmte-aardbeitjes. Dit is misschien wel het meest duurzame teeltgebied van Nederland!

Geheimen achter het glas
Behalve rondleidingen op de bedrijven en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, op de skelterbaan en zich laten schminken, maar vooral veel leuke en leerzame dingen zien. Niet alleen de activiteiten, maar ook de uitleg over de producten en hun groeiwijze zijn voor de kinderen zeker aantrekkelijk. Kinderen kunnen meedoen aan een interactieve speurtocht waarmee de beleving in de kas wordt vergroot. Meedoen aan deze speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas app te downloaden (geschikt voor Android en Apple).

Openingstijden
De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur op zaterdag 7 april. Voor parkeren is beperkte ruimte, u wordt daarom verzocht om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Kijk voor meer informatie op www.komindekasijsselmuiden.nl.

Deelnemende bedrijven (7)Terug naar landelijk overzicht
Copyright © Kom in de Kas 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps