Skip to content

Tijdens Kom in de Kas 2024 stond de 46ste editie van dit evenement in het teken van liefde, en niet zomaar een liefde, maar… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas.

Geef Groene Liefde aan een ander

Wees lief voor elkaar, vraag hoe het met elkaar gaat en kom samen. Om Groene Liefde door te geven, creëren we met Kom in de Kas een groene ontmoetingsplek die mensen samenbrengt in de kas. Een mooiere, groenere plek kun je je niet bedenken.

Omring jezelf en anderen met bloemen, planten, groenten en fruit.

Liefde was nog nooit zó groen

Gezondheid voor alles, toch? Gelukkig zijn daar de bloemen, groenten, fruit en planten uit de Nederlandse kassen. Zij maken ons leven gezonder, gelukkiger en duurzamer. Ze geven ons… Groene Liefde.

Voel jij ook die ‘Bloemen & Groente Passie’?

Groene Liefde voor altijd

Slimme oplossingen, efficiëntie en verantwoord omgaan met energie, water en restafval. Daar investeren de Nederlandse glastuinders al jaren in. Waarom? Omdat iedereen hiervan profiteert. Van restafval van bijvoorbeeld paprika’s, tomaten en chrysanten dat in gedroogde vorm terugkomt in bouw- en isolatiematerialen. Of het regenwater dat wordt gebruikt in de kas en opgevangen om wateroverlast in de omgeving te voorkomen. Zo werkt de glastuinbouw aan Groene Liefde voor altijd.

Jouw Groene Liefde is zóóó dichtbij

Wist je dat… veel bloemen, planten, groenten en fruit in Nederlandse kassen worden geteeld? Tijdens Kom in de Kas krijgt iedereen de kans om in de kassen te kijken en zelf te zien hoe kwekers dat doen. Kijk hoe alles groeit. Stel vragen. Zie hoe alles wordt verpakt. En dat alles is vaak gewoon bij jou om de hoek of in de buurt. Met het evenement Kom in de Kas is Groene Liefde is wel heel dichtbij.

Kom in de Kas 2022
Kom in de Kas 2022
Kom in de Kas 2022
Kom in de Kas 2022
Pers tijdens Kom in de Kas
Kom in de Kas 2022
Kom in de Kas 2022Kom in de Kas 2022Kom in de Kas 2022Pers tijdens Kom in de KasKom in de Kas 2022

Je bent maar een aantal kilometer van jouw Groene Liefde verwijderd…

Bewonder zelf al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft en wordt verliefd op jouw Groene Liefde. Van groenten en fruit tot planten en bloemen. Ontdek het allemaal in de kas.

Plan je bezoek
Back To Top