Skip to content

Je hoeft niet op de jaarlijkse Kom in de kas-dagen te wachten om een kas te bezoeken. Met je klas (vanaf groep 5 basisschool) kun je nu het hele jaar op groepsbezoek in een kas! Enthousiaste telers in het hele land laten jou en je groep tijdens een privé-rondleiding zien én ervaren wat er allemaal komt kijken bij het kweken van de mooiste bloemen en planten en de allerlekkerste groenten en fruit.

Van Tuyl Kom in de Kas Groepsbezoek
Van Tuyl Kom in de Kas Groepsbezoek
De Groene Schuur Kom in de Kas Groepsbezoek
Numan Paprika Kom in de Kas Groepsbezoek
Bredefleur Kom in de Kas Groepsbezoek
Van Tuyl Kom in de Kas GroepsbezoekDe Groene Schuur Kom in de Kas GroepsbezoekNuman Paprika Kom in de Kas GroepsbezoekBredefleur Kom in de Kas Groepsbezoek

In dertien regio’s staan een groente- en een bloementeler klaar om je te ontvangen op het bedrijf. Zij willen je alles vertellen en laten zien om je te laten ervaren wat er allemaal bij komt kijken om de mooiste en lekkerste glastuinbouw producten te maken. Met dit educatieve uitje geven de telers je een kijkje in de keuken van de wereldberoemde Nederlandse moderne glastuinbouw! Resultaat is een leuke en leerzame ervaring door een blik achter de schermen van het winkelschap.

Een bezoek aan de tuinbouw kassen gedurende een dagdeel past prima in een programma van scholen (vanaf groep 5).

Boek nu jouw groepsbezoek!

   Veelgestelde vragen over een groepsbezoek aan de kas

   Hoe groot mag een groep zijn?

   Tijdens een groepsbezoek zijn groepen niet groter dan 25 personen. Wil je met meer dan 25 personen komen? Dan moet je twee groepsbezoeken apart van elkaar boeken.

   Voor welke groepen is Kom in de Kas Groepsbezoek?

   Alleen schoolklassen vanaf groep 5 van de basisschool kunnen gebruik maken van groepsbezoek.

   Hoe lang duurt een groepsbezoek?

   Een groepsbezoek aan de kas duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur, maar dat is afhankelijk van het bedrijf en de begeleider zelf. Dit kan dus per groepsbezoek verschillen.

   Zijn er kosten verbonden aan het boeken van een groepsbezoek?

   Ja, er zijn kosten aan verbonden om het groepsbezoek aan de kas mogelijk te maken. Het bezoek van een school kost in totaal €25,00. Neem contact met ons op voor informatie het bedrag voor overige groepen.

   Heb je nog andere vragen? Dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Dan helpen we je graag verder!

   Bekijk hier de voorwaarden van het boeken van een groepsbezoek bij Kom in de Kas

   Back To Top