Groepsbezoek

Het leukste uitje met je bedrijf, familie of klas: Samen naar de kas!

KOM IN DE KAS JAARROND

Je hoeft niet op de jaarlijkse Kom in de kas-dagen te wachten om een kas te bezoeken. Met je bedrijf, familie, groep vrienden of je klas kun je nu het hele jaar op groepsbezoek in een kas! Enthousiaste telers in het hele land laten jou en je groep tijdens een privé-rondleiding zien én ervaren wat er allemaal komt kijken bij het kweken van de mooiste bloemen en planten en de allerlekkerste groenten en fruit.

In zestien regio’s staan een groente- en een bloementeler klaar (Klik hier voor het complete overzicht) om je te ontvangen op het bedrijf. Zij willen je alles vertellen en laten zien om je te laten ervaren wat er allemaal bij komt kijken om de mooiste en lekkerste glastuinbouw producten te maken. Daarnaast krijg je een hoop tips waar je op moet letten bij de aankoop van de producten. Met dit educatieve uitje geven de telers je een kijkje in de keuken van de wereldberoemde Nederlandse moderne glastuinbouw! Resultaat is een leuke en leerzame ervaring door een blik achter de schermen van het winkelschap.

Een bezoek aan de tuinbouw kassen gedurende een dagdeel past prima in een programma voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Ook scholen die bezig zijn met een (groen)project zijn van harte welkom.

INFORMATIE EN AANMELDEN

Voor wie
Groepen (maximaal 25 personen, grotere groepen in overleg) en schoolklassen (basisschool vanaf groep 5).

Wat
Bezoek aan een groente- en /of bloementeler.

Waar
Klik hier voor het complete overzicht van regio's waar je met een groep een kas kunt bezoeken.

Duur
1 bedrijfsbezoek duurt ongeveer 1,5-2 uur. Een bezoek aan 2 bedrijven duurt 3 uur (korter is mogelijk).

Kosten
1 bedrijfsbezoek: tot en met 20 personen € 200,00 per groep. Indien de groep groter is dan 20 personen betaalt u per persoon extra € 7,50 p.p.
2 bedrijfsbezoeken: tot en met 20 personen € 290,00 per groep. Indien de groep groter is dan 20 personen betaalt u per persoon extra € 14,50 p.p.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Schoolklassen speciale prijs op aanvraag.

Aanmelden
Opgeven voor een rondleiding kan via het aanmeldformulier (klik op de link en het formulier opent in een nieuw venster).

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email naar groepsbezoek@komindekas.nl. Of download de flyer over Kom in de Kas Groepsbezoek.

Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR