Aalsmeer

Op zaterdag 7 april en zondag 8 april kunt u een kijkje nemen in de kassen en kennis maken met de producten. Zes bedrijven aan de Hoofdweg in De Kwakel nemen deel.

Kleurrijke toekomst
Thema van Kom in de Kas 2018 is een kleurrijke toekomst. Enthousiaste glastuinbouwonder-nemers laten dit weekend zien hoe zij dag in dag uit bezig zijn om smaakvolle groenten, kleurige bloemen en verrassende potplanten te kweken en hoe zij daarbij voortdurend op zoek zijn naar nieuwe smaken, nieuwe kleuren en vormen. Wat voor dit jaar heel bijzonder is dat de Firma Duijnisveld deel neemt aan Kom in de Kas. Zij hebben een compleet nieuwe kwekerij en kweken op 9 ha paprika’s. Verder doet er een potorchideeën kwekerij, een bolbloemen/bloembollen bedrijf, hortensia kweker/vermeerderderaar, kuipplanten kweker/vermeerderaar en een akkerbouwer, die aardappels kweekt, mee.  

Veel te beleven
Behalve rondleidingen op de bedrijven en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Groei en Bloei afdeling Aalsmeer is aanwezig met een standje. Voor de kinderen is er een springkussen en op zaterdag kunnen ze een clown tegenkomen die trucjes met CO2 uithaalt. Zaterdagmiddag is er een muzikaal optreden van Shantykoor de Brulboeien, zondag rond de middag is er een ballonnen clown en op zondagmiddag een optreden van Opera Familia. Kinderen kunnen meedoen aan een interactieve speurtocht waarmee de beleving in de kas wordt vergroot. Meedoen aan deze speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas app te downloaden (geschikt voor Android en Apple).

Openingstijden
De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan op het parkeerdak van Bloemenveiling Royal FloraHolland (Legmeerdijk 313, Aalsmeer), vandaaruit rijden gratis pendelbussen naar de bedrijven. 

Kijk voor meer informatie op www.komindekasaalsmeer.nl.

Deelnemende bedrijven (6)Terug naar landelijk overzicht
Copyright © Kom in de Kas 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps