Skip to content

Kom in de Kas Aalsmeer reikt prijzen uit

Kudelstaart Tijdens de succesvolle editie van Kom in de Kas afgelopen 1 april hebben bezoekers fanatiek deelgenomen aan een kleurplatenwedstrijd en speurtocht verspreid over de deelnemende bedrijven. De prijswinnaars van deze actie zijn de afgelopen week in het zonnetje gezet!

Klas vol planten

Fien uit groep 6a van de Antoniusschool won een “klas in het groen” met de kleurplatenwedstrijd! Samen met haar klasgenootjes en meester Mark werd ze verrast met o.a. palmen, hortensia’s, gerbera’s, rozen en cactussen van deelnemende bedrijven Hartog Palmen, Olij Trading BV, HilverdaFlorist BV, Ubink Cactus & Succulent, Van Klaveren Plant en Zuurbier & Co. Zowel de leerlingen als kwekers waren enthousiast van deze groene make-over.

Speurtocht

Veel fanatieke bezoekers hebben deelgenomen aan de Kom in de Kas speurtocht. Ook Liz (8) is bij alle deelnemende bedrijven op zoek gegaan naar de juiste hints en heeft 4 tickets voor de Efteling gewonnen. Tweede en derde prijzen van de speurtocht gingen naar bezoekers uit Amsterdam en Gasteren(!).

Lees meer nieuws

Back To Top