Skip to content

Ontdek jouw Groene Liefde tijdens Kom in de Kas op 1 & 2 april

Valentijnsdag staat helemaal in het teken van de liefde en dat doen we bij Kom in de Kas ook. Maar… dan wel een hele bijzondere liefde, namelijk: Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker, voor de producten uit de kas en nog veel meer. Ben jij klaar om jouw Groene Liefde te ontdekken?

“Je bent maar een aantal kilometer van jouw Groene Liefde verwijderd…”

Wat is Groene Liefde?

Het gevoel van verliefd zijn… vlinders in je buik… glimlachen op random momenten… dat is wat wij met ‘Groene Liefde’ willen creëren. Groene Liefde voel je geheid in de kas en dit willen wij iedereen laten meemaken. Daarom nodigen wij iedereen uit om zijn of haar Groene Liefde te ontdekken tijdens Kom in de Kas op 1 & 2 april.

Jouw Groene Liefde is dichterbij dan je denkt

Ja, het is écht waar! In 19 regio’s door heel Nederland krijg je de kans om jouw Groene Liefde te ontdekken tijdens Kom in de Kas. Van planten- en bloemenkwekerijen tot fruit- en groentekwekerijen.

“Wij trekken alles uit de kas!”

Kom in de Kas geeft jou de mogelijkheid om dichter tot elkaar te komen, want wij creëren een groene ontmoetingsplek. Ook zie je hoe goed alle gewassen uit de Nederlandse kassen zijn voor onze gezondheid, hoe efficiënt de sector is en dat wij dagelijks van alles consumeren uit de Nederlandse kassen.

Over Kom in de Kas

Tijdens Kom in de Kas krijg je de unieke kans om bij verschillende glastuinders bij jou in de buurt een kijkje te nemen in de kas. Bewonder verschillende soorten groenten en fruit, maar ook allerlei planten en bloemen. Er is echt van alles te ontdekken achter het glas van de kas! Bekijk de deelnemende locaties en plan jouw bezoek aan Kom in de Kas op 1 & 2 april.

Back To Top