Skip to content

Kom in de Kas: dé open dagen van de glastuinbouw

Geen open dag van een middelbare school of hogeschool, maar een open kas dag! Dit is jouw kans om alles te weten te komen over de glastuinbouwsector, want daar valt heel veel te ontdekken. Tijdens Kom in de Kas 2024 openen kwekers de deuren van hun kas in maar liefst achttien regio’s door heel Nederland. Je krijgt een exclusief kijkje in diverse kwekerijen en ontdekt alle verhalen.

Waardering voor de glastuinbouw

Tijdens deze open kassen dagen openen we je ogen en ontdek je de wondere wereld van de Nederlandse glastuinbouwsector. Het is een sector waar innovatie hand in hand gaat met traditie en waar men voortdurend streeft naar duurzame teeltmethoden. Dag in dag uit zetten de kwekers zich in om de meest verse, gezonde en mooie producten te kunnen telen. Iets waar je als consument misschien niet bij stilstaat. Daarom staat Kom in de Kas in het teken van waardering voor de glastuinbouwsector en delen we met elkaar de Groene Liefde. Het is hét moment om te begrijpen waarom de Nederlandse glastuinbouwsector wereldwijd wordt gerespecteerd vanwege haar kwaliteit en efficiëntie

Jouw toekomst in de glastuinbouw?

Misschien overweeg je wel een carrière in de glastuinbouwsector. Tijdens deze open kas dagen zet je jouw interesse om in concrete stappen. Raak aan de praat met kwekers, stel vragen die je hebt en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn in deze bloeiende sector. Wie weet wordt dit evenement de eerste stap richting jouw toekomstige werkplek!

Op zaterdag 6 april & zondag 7 april bezoek je deze open kassen dagen. Welke regio en bedrijven ga jij bezoeken tijdens Kom in de Kas 2024? Bekijk alle deelnemers hier en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen, bewondering en misschien zelfs wel een glimp van jouw toekomstige carrière!

Back To Top