Skip to content

Ben jij een kweker, tuinder of werk jij voor een bedrijf in de glastuinbouwsector? En wil jij de Nederlandse consument ook laten zien met welke passie, kennis en techniek bloemen, planten en groenten worden geteeld in de Nederlandse kassen? Dan horen wij graag van jou! Onze regio’s zijn namelijk altijd op zoek naar bedrijven die interesse hebben om mee te doen.

Vul het onderstaande formulier in en dan koppelen wij jou aan de desbetreffende regio. Zij nemen contact met je op om de mogelijkheden van een deelname te bespreken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over Kom in de Kas

Hoe Kom in de Kas begon…

Wist je dat Kom in de Kas eerst helemaal nog niet zo heette? Halverwege de jaren ’60 werd voor het eerst een soort open dag georganiseerd voor de glastuinbouw. Deze open dagen waren zo’n groot succes dat in 1977 de allereerste editie van Kom in de Kas door heel Nederland werd georganiseerd. Sindsdien is Kom in de Kas hét jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. Na een recordaantal van 228.000 bezoekers in het jubileumjaar 2002, steeg Kom in de Kas naar de respectabele achtste plaats van de Top 10 Landelijke Evenementen (ReSpons Evenementen Top 100 2003). De volgende editie wil je dus zeker niet missen!

Meer over Kom in de Kas
Back To Top