skip to Main Content

Groepsbezoek

Het leukste uitje met je bedrijf, familie
of klas: Samen naar de kas!

Groepsbezoek

Je hoeft niet op de jaarlijkse Kom in de kas-dagen te wachten om een kas te bezoeken. Met je bedrijf, familie, groep vrienden of je klas kun je nu het hele jaar op groepsbezoek in een kas! Enthousiaste telers in het hele land laten jou en je groep tijdens een privé-rondleiding zien én ervaren wat er allemaal komt kijken bij het kweken van de mooiste bloemen en planten en de allerlekkerste groenten en fruit.

In zestien regio’s staan een groente- en een bloementeler klaar om je te ontvangen op het bedrijf. Zij willen je alles vertellen en laten zien om je te laten ervaren wat er allemaal bij komt kijken om de mooiste en lekkerste glastuinbouw producten te maken. Daarnaast krijg je een hoop tips waar je op moet letten bij de aankoop van de producten. Met dit educatieve uitje geven de telers je een kijkje in de keuken van de wereldberoemde Nederlandse moderne glastuinbouw! Resultaat is een leuke en leerzame ervaring door een blik achter de schermen van het winkelschap.

Een bezoek aan de tuinbouw kassen gedurende een dagdeel past prima in een programma voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Ook scholen die bezig zijn met een (groen)project zijn van harte welkom.

100% Leiden

Kalanchoe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas a augue eros. Vestibulum vestibulum urna sed ligula luctus, at consectetur…

Meer informatie

Harry Wubben Flowers

Chrysant

Harry Wubben Flowers is een zeer modern teelt bedrijf van plm 60.000 m2. Teelt jaarrond Santini; ongeveer 27 miljoen stelen…

Meer informatie
Back To Top