Uden

Verse aardbeien van zonsopgang tot zonsondergang, van april tot december. Het kan in de kas, want in de kas kan alles! Wie dat zelf wil ervaren komt op zondag 7 april een kijkje nemen in de kas in Uden. 

Doel van Jan en Birgitte is het kweken van de echte, Hollandse smaak-aardbeien. Niet alleen mensen verzorgen de planten, ook hommels en bijen dragen hun steentje bij door de bloemen te bestuiven. De imker geeft hier uitleg over hoe dit in zijn werk gaat. Naast een rondleiding door de kas, kan men ook de producten zien en kopen die van de aardbeien gemaakt worden.

Meer te beleven
Behalve rondleidingen op dit bedrijf en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen springen op een springkussen, zich laten schminken, cupcakes versieren en meedoen aan de kleurplatenwedstrijd die vooraf of tijdens deze dag ingeleverd kan worden. 

Openingstijden
De openingstijden zijn van 11:00 tot 16.30 uur op zondag 7 april. De parkeerruimte wordt duidelijk door borden en verkeersregelaars aangegeven naar een weiland op ongeveer 250 meter afstand. Mindervaliden kunnen wel bij het bedrijf uitstappen en de auto door de chauffeur op de parkeerplaats in het weiland laten zetten. Er is een aparte ingang voor rolstoelers.


Deelnemende bedrijven (1)Terug naar landelijk overzicht
Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR