Someren

Vijf enthousiaste kwekers in Someren zetten op zondag 8 april van 11.00 tot 16.00 uur de deuren van hun kassen wagenwijd open voor Kom in de Kas 2018.

U komt toch ook een kijkje nemen!

Gastvrije tuinders
Wijnen Perkplanten & Zorgtuinderij combineert de perkplantenteelt met een zorgtuinderij voor dagbesteding. Decoratietakken Knoops doet iets wat bijna niemand doet in Nederland, namelijk het produceren en verkopen van unieke decoratietakken. Bij JGS B.V. rijden volautomatische oogstkarren rond om de miloenen paprika’s te vervoeren. De teelt van champignons kan men bekijken bij Beerepoot B.V. en bij Boomkwekerij B & B Nagel vindt men de beste kwaliteit blauwe bessenstruiken, Rhododendrons en andere sierheesters.

Meer te beleven
Behalve rondleidingen op de bedrijven en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Zo kan men bijvoorbeeld bij JGS B.V. paprika-smoothies proeven en bloempotjes versieren bij Wijnen Perkplanten & Zorgtuinderij. Bij enkele bedrijven staan springkussen en er is ook dit keer weer een kleurwedstrijd en een prijsvraag uitgeschreven. Hoofdprijs van de prijsvraag is vier kaartjes voor Klein Costa Rica!
Kinderen kunnen bovendien meedoen aan een interactieve speurtocht waarmee de beleving in de kas wordt vergroot. Meedoen aan deze speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas app te downloaden (geschikt voor Android en Apple).

Openingstijden
De openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur op zondag 8 april. Parkeren kan bij de bedrijven, volg de aangegeven route naar de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Bezoekers met een invalide parkeerkaart kunnen tot aan de bedrijven rijden.

Deelnemende bedrijven (5)Terug naar landelijk overzicht
Copyright © Kom in de Kas 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps