Klazienaveen

Kwekerijen van bloemen, planten en groenten in Klazienaveen openen op zaterdag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 7 april van 11.00 tot 16.00 uur de deuren voor het publiek.

Producten worden gekweekt op een efficiënte manier: er wordt zorgvuldig met energiebronnen, water en voedingsstoffen omgegaan. Alles wordt afgestemd naar behoefte van de plant. En als planten zich niet helemaal lekker voelen wordt dit zo veel mogelijk op een biologische manier opgelost. Tijdens Kom in de Kas vertellen de kwekers het verhaal van de sector.

U bent welkom in kassen met komkommers, paprika’s, potplanten, perkplanten, tuinplanten, gerbera’s, hortensia’s en rozen.

Bij BCK aan De Gantel 12 is een tentoonstelling met het thema Water en het belang ervan, ingericht door leerlingen van het Zone College uit Zwolle. Daar wordt duidelijk gemaakt dat de glastuinbouw in de loop der jaren steeds schoner is gaan produceren.
Op zondag 7 april is om 10.00 uur ‘Kerk in de Kas’ bij Gardener’s Pride adres De Langendijk 7.

Vanaf 16.00 uur worden bloemen, planten en andere producten die bij de tentoonstelling te zien zijn verkocht. Voor kinderen zijn er diverse leuke en leerzame activiteiten. Natuurlijk is het ook mogelijk om mooie bloemstukken te kopen. De entree is gratis.

Openingstijden
De openingstijden zijn zaterdag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 7 april van 11.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan bij de bedrijven.

Let op: hydrangeakwekerij Slingerland Van Buren is alleen op zondag open!

Deelnemende bedrijven (10)Terug naar landelijk overzicht
Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR