Ijsselmonde

Op zaterdag 7 april openen zes bedrijven in regio IJsselmonde van 10.00 tot 16.00 uur hun deuren voor het publiek. 

Geheimen achter het glas
Zes bedrijven vol bladgewassen, paprika, pot- en perkplanten zijn er te zien in regio IJsselmonde. Dit gerenommeerde tuinbouwgebied is een prachtige cirkel van groen aan de zuidkant van Rotterdam. Gastvrije tuinders en hun medewerkers leiden de bezoekers graag rond over hun bedrijf en verklappen daar de geheimen van de wereld van de tuinbouw. Met name het bedrijf waar sla op water geteeld wordt is een bezoek waard. Na Kom in de Kas weet je dat sla niet uit de supermarkt komt maar met zorg en passie geteeld wordt door tuinders.  

Meer te beleven
Behalve rondleidingen op de bedrijven en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen bij FreluStal lammetjes aaien en een aantal oud Hollandse koeienrassen zien. Het schminkteam is actief. Niet alleen de activiteiten, maar ook de uitleg over de producten en hun groeiwijze zijn voor de kinderen zeker aantrekkelijk. Kinderen kunnen meedoen aan een interactieve speurtocht waarmee de beleving in de kas wordt vergroot. Meedoen aan deze speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas app te downloaden (geschikt voor Android en Apple).

Openingstijden
De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur op zaterdag 7 april. Parkeren kan bij de McDonalds in Barendrecht, vandaar uit rijden iedere 15-20 minuten gratis pendelbussen naar de bedrijven.

Deelnemende bedrijven (6)Terug naar landelijk overzicht
Copyright © Kom in de Kas 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps