Groningen

Op 7 en 8 april zijn de bedrijven in de regio Groningen open van 10:00 - 17:00 uur.

Let op het bedrijf in Sappemeer zijn alleen op zaterdag 7 april geopend!
In Haren en Uithuizen bent u op zaterdag en zondag van harte welkom. 

Bij Reinhart Orchideeën in Haren vindt men zeer zeldzame en een groot assortiment orchideeën,en geeft men uitleg over winterharde orchideeën voor in de tuin.

Tevens is hier een Ikebana tentoonstelling in samenwerking met de Ikebana Vereniging Nederland en TerraNext in Eelde. Het thema is “Bloemenweg van Oost naar West”. De Japanse manier van bloemschikken (Ikebana) en de westerse manier door TerraNext.

Er zijn vogels en vissen. De vissen kunnen gevoerd worden. U kunt voorlichting krijgen over het aanleggen van vijvers. Ook is er een mogelijkheid om een workshopje mozaïeken te doen.


Bij Doff Kwekerijen in Uithuizen geven ze water met spuitbomen, tevens uitleg over de spruitenteelt in de kas en op het land.
Voor de kinderen is er een springkussen, trampoline en zijn er traptrekkers.
Ook wordt er uitleg gegeven over het oppotten en kunnen de kinderen hierbij helpen.

Kwekerij De Klimroos is onderdeel van Zorgpost Hoogezand-Sappemeer.

De Kwekerij heeft een warme kas, een koude kas, twee tunnelkassen (voor snijbloemen) en een grote pluktuin. De cliënten die op de kwekerij werken geven u graag een rondleiding.

Kinderen kunnen meedoen bij alle bedrijven mee doen aan een interactieve speurtocht waarmee de beleving in de kas wordt vergroot. Meedoen aan deze speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas app te downloaden (geschikt voor Android en Apple). Kom in de Kas is een uitje voor het hele gezin, lekker in de buurt en helemaal gratis.Openingstijden
De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie over de deelnemende bedrijven op: www.komindekasgroningen.nl

We heten u van harte welkom.

Deelnemende bedrijven (3)Terug naar landelijk overzicht
Copyright © Kom in de Kas 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps