DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN

Kom in de Kas is het mooiste, spannendste, gratis, dagje uit van het jaar. Want in de kassen gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen voor kinderen. Bij Kom in de Kas kunnen kinderen met eigen ogen zien en ervaren hoe tomaten, komkommers of paprika’s groeien.

Een dag in de kas is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens heel lekker en leuk. Er valt overal veel te proeven en te smullen. Ook worden allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen rondhoppen op skippyballen in de vorm van tomaten. En in veel kassen liggen ook grote springkussens waarop ze heerlijk kunnen spelen. Daarnaast is het in diverse kassen mogelijk om geschminkt te worden of lekker paard te rijden.

GEZONDE VOEDING

Tijdens Kom in de Kas kun je in veel regio’s ook proeven van die lekkere producten die in de kassen worden geteeld. Een tomaatje of een komkommertje uit het vuistje gaat er altijd in. Ook worden er kookdemonstraties gegeven met de producten uit de kassen. Meer weten over groenten en fruit? Kijk in de Veggipedia!

Het belang van goede en gezonde voeding voor kinderen is al lang bekend. Wist je dat je met groenten en fruit ook leuke, lekkere en gezonde traktaties kunt maken?

Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR