Mooie prijs én een mooi boeket bloemen

16 april 2019 om 09:44

De prijswinnaar van de Kasfotowedstrijd van Kom in de Kas heeft op maandagmiddag 15 april haar prijs in ontvangst genomen in de kleurige kas van Bunnik Vriesea in De Kwakel. Voor de ouders, die de foto via Facebook hadden ingestuurd, was er een prachtig boeket bloemen.

De prijs, een Kurio TAB Connect Telekids ging naar de zeven jarige Yasmin de Otter uit Mijdrecht. De prijs werd namens Kom in de Kas overhandigd door Björn Bunnik van Bunnik Vriesea, het bedrijf waar de foto van Yasmin werd gemaakt.

Bezoek aan de kassen
De familie de Otter heeft genoten van hun bezoek aan de kassen tijdens Kom in de Kas. Ze bezochten de kassen in regio Aalsmeer, waar vijf bedrijven de deuren openden. “We waren niet van plan om alle bedrijven te bezoeken, maar na een ritje met de shuttlebus besloten we om ze toch allemaal te bezoeken, en ze waren allemaal de moeite waard. De prijs die Yasmin heeft gewonnen maakt ons Kom in de Kas bezoek helemaal tot een succes”, aldus haar moeder.

Kom in de Kas
Björn Bunnik kijkt met een goed gevoel terug op hun deelname aan Kom in de Kas. “Het is altijd mooi om de verbaasde gezichten te zien als de mensen onze kas met al die kleurige producten binnen lopen. Daar doe je het voor”, zegt een tevreden Bunnik.

Donald Duck
De fotowedstrijd was onderdeel van de publicatie over de glastuinbouw in het weekblad Donald Duck. Op twee pagina's werden de lezers op een humorische en educatieve manier geïnformeerd over de manier waarop bloemen, planten en groenten worden geteeld en bijdragen aan hun gezondheid. Deze publicatie is een samenwerking van Kom in de Kas, Glastuinbouw Nederland en Royal FloraHolland.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt in 2020 op 4 en 5 april voor de 43e keer georganiseerd. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank. Volg Kom in de Kas ook via Facebook, Instagram en Twitter.


Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR