Kunst in de Kas in Erica

24 september 2019 om 09:54

Zondag 13 oktober van 13:00 tot 17:00 staat het tuinbouwcentrum in Erica, aan de Beekweg en Warmoesweg, in het teken van kunst en cultuur. Die dag zijn de kassen gevuld met kunst, zang, dans en muziek. Meer dan 40 kunstenaars presenteren een breed scala aan kunstvormen.

De 21e editie van Kunst in de Kas is in een nieuw jasje gestoken! Jette Klijnsma, commissaris van de Koning in de provincie Drenthe, sluit vanaf 16:00 af met een veiling van een kunstwerk. Het geld wat hiermee wordt opgebracht, wordt geschonken aan het KWF. Op deze manier wordt de unieke verbinding tussen Kunst, Cultuur en de tuinbouw goed verduidelijkt.

Kunst in de Kas 2019 is dus een feestje. Veronto laat u zien hoe leuk dansen kan zijn. En verschillende bands geven een show weg. Ook ontbreken het circus Ketü en het koor Melody tijdens deze editie niet. Nieuw dit jaar is de workshop van atelier Arte Facta. Trek een lootje, kijk welk nummer je hebt, en zoek dit nummer op in het schilderij. Leef je uit als een echte kunstenaar en beleef het plezier om onafhankelijk van elkaar een bijzonder schilderij te creëren. Komen jullie met ons het feest vieren? Iedereen is van harte welkom vanaf 13:00 in het tuinbouwcentrum van Erica, Beekweg 40, 7887 TN Erica.

Kunst in de kas

Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR