Nieuws

KOM IN DE KAS OP 7 EN 8 APRIL 2018
21 november 2017 11:44
Tijdens Kom in de Kas op 7 en 8 april 2018 laat de glastuinbouwsector de consument kennis maken met de kleurrijke wereld die achter het glas van de kas schuil gaat. ...
DUTCH AGRI FOOD WEEK
2 oktober 2017 09:13
Tijdens Dutch Agri Food Week (9-19 oktober 2017) staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. ...
40-JARIG BESTAAN GEVIERD MET RECORD AANTAL BEZOEKERS
2 april 2017 21:11
Het 40-jarig bestaan van Kom in de Kas is gevierd met een record aantal bezoekers. 236.000 mensen ...
LANDELIJKE PRIMEUR KOMINDEKAS APP
29 maart 2017 16:26
Op woensdag 29 maart hebben leerlingen van groep 8 van Basisschool De Regenboog uit Naaldwijk de primeur van de KomInDeKas app gekregen ...


DUTCH AGRI FOOD WEEK

2 oktober 2017 09:13 Tijdens Dutch Agri Food Week (9-19 oktober 2017) staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal.

Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding.

De Dutch Agri Food Week biedt scholen een mooie gelegenheid om aandacht te besteden aan gezonde voeding. En dan is er niets leuker om te gaan kijken waar al die lekkere en gezonde producten vandaan komen.

Kom in de weken van 9 t/m 19 oktober met je klas naar de kas en zie en ervaar met hoeveel zorg de allerlekkerste groenten worden gekweekt. Enthousiaste telers geven een privé-rondleiding door hun kas. Een uniek kijkje in de keuken van de wereldberoemde en supermoderne Nederlandse glastuinbouw. Een bezoek duurt ongeveer 1,5 uur.

In diverse regio's staan kwekers klaar om de kinderen alles te vertellen over de producten die ze kweken. Aan het bezoek aan de kas zijn voor schoolklassen geen kosten verbonden. Vervoer naar de locatie door de groep zelf te regelen.

Vraag nu uw bezoek aan via het aanmeldformulier  en meld in het opmerkingen veld dat het een bezoek in het kader van de Dutch Agri Food Week betreft of stuur een mail naar groepsbezoek@komindekas.nl voor vragen. Het aantal plaatsen is beperkt, vol = vol.

Foto's

Video's