skip to Main Content

Nieuwe Manege open tijdens Kom in de Kas 4 April!

Van 10 tot 13:00 zal ook de nieuwe Manege in de Koekoekspolder, het Hippisch Centrum van de Delta ruiters opengesteld zijn voor bezoekers aan Kom in de Kas.

De Deltaruiters zijn erg trots op hun nieuwe onderkomen. De Deltaruiters zijn een begrip in IJsselmuiden en bestaan al ruim 80 jaar.

Wat kunt u zien, wanneer u hier binnenkomt:

Op het moment van kom in de kas, zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen bezig. Door de hoofd ingang komt u op het  ruim opgezette tussen stuk met aan beide kanten een fraaie rijhal. Rechts bij binnenkomst komt u in de altijd gezellige kantine. Als u verder doorloopt over het verhoogde tussenstuk,  bevind zich hier de “buitenbar” en kunt u een genieten van een lekkere kop koffie of een ander drankje of hapje. En natuurlijk van de paardensport.

Wanneer u buiten om het complex heen loopt,  komt u aan de achterkant, waar kinderen een rondje op een pony kunnen rijden. Zo kan er gelijk kennis worden gemaakt met de paardensport.

De bezichtiging is tot 13.00 uur.

(Tevens biedt de vereniging paardrijles aan op een manegepony, meer informatie  hierover kunt u vinden op de website : www.dedeltaruiters.nl)

Back To Top