IN DE KAS KAN ALLES


Kom in de Kas. Want in de kas gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan robots die 40.000 plantjes tegelijk watergeven. Kom in de kas en ontdek zelf dat in de kas echt alles kan!

Een dag in de kas is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens heel lekker en leuk. Er valt overal veel te proeven en te smullen. Ook worden allemaal leuke activiteiten georganiseerd. In veel kassen liggen ook grote springkussens waarop je heerlijk kunt spelen. Daarnaast is het in diverse kassen mogelijk om geschminkt te worden of lekker paard te rijden.

KLEURWEDSTRIJD

In de kassen groeien producten in allerlei kleuren. Ga zelf ook aan de slag met kleuren en doe mee met de kleurwedstrijd. De wedstrijd is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Per leeftijdscategorie stellen de regio's een aantal prijzen beschikbaar.

HOE DOE JE MEE?

Download de kleurplaat
en kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld met kleurpotloden, wasco, viltstiften of verf. Grote knutselwerken zijn helaas niet toegestaan. Lever je kleurplaat vervolgens in tijdens Kom in de Kas op 6 of 7 april bij een van de kassen die open zijn bij jou in de buurt. Bekijk op deze pagina welke kassen bij jou in de buurt open zijn.

PRIJSWINNAARS

Als je een prijs hebt gewonnen, krijg je persoonlijk bericht. Elke regio verzorgt zelf de prijsuitreiking. Veel succes!

Wil je op de hoogte blijven van Kom in de Kas? Volg ons dan op Facebook, Twitter of Instagram

DOE MEE MET DE GRÓÓÓÓÓÓTE WERELDSE WEDSTRIJD

Tijdens Kom in de Kas heb je gezien dat producten uit de Nederlandse kassen de hele wereld over gaan. Heb jij zo'n leuke ansichtkaart met zaadjes meegenomen? Je kunt deze zaadjes natuurlijk zaaien in de tuin. Maar je kunt ook meedoen met een wedstrijd!Ga jij de uitdaging aan om deze kaart zo ver mogelijk over de wereld te sturen? Je kunt de kaart sturen naar een bekende, een basisschool, een tuincentrum, bloemenwinkel of iemand anders. 

Als de ontvanger een mail met een foto van de ansichtkaart stuurt naar world@komindekas.nl maak je kans op een speelgoedwaardebon van € 25,00. De kaarten die het verst gekomen zijn winnen een prijs. De prijswinnaars worden op 1 mei bekend gemaakt. 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR