IN DE KAS KAN ALLES


Kom in de Kas. Want in de kas gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan robots die 40.000 plantjes tegelijk watergeven. Kom in de kas en ontdek zelf dat in de kas echt alles kan!

Een dag in de kas is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens heel lekker en leuk. Er valt overal veel te proeven en te smullen. Ook worden allemaal leuke activiteiten georganiseerd. In veel kassen liggen ook grote springkussens waarop je heerlijk kunt spelen. Daarnaast is het in diverse kassen mogelijk om geschminkt te worden of lekker paard te rijden.

KLEURWEDSTRIJD

In de kassen groeien producten in allerlei kleuren. Ga zelf ook aan de slag met kleuren en doe mee met de kleurwedstrijd. De wedstrijd is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Per leeftijdscategorie stellen de regio's een aantal prijzen beschikbaar.

HOE DOE JE MEE?

Download de kleurplaat en kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld met kleurpotloden, wasco, viltstiften of verf. Grote knutselwerken zijn helaas niet toegestaan. Lever je kleurplaat vervolgens in tijdens Kom in de Kas op 7 of 8 april bij een van de kassen die open zijn bij jou in de buurt. Bekijk op deze pagina welke kassen bij jou in de buurt open zijn.

PRIJSWINNAARS

Als je een prijs hebt gewonnen, krijg je persoonlijk bericht. Elke regio verzorgt zelf de prijsuitreiking. Veel succes!

HELDEN VAN DE KAS

Vind alle zeven helden van de kas! Tijdens Kom in de Kas op 7 & 8 april 2018 kun je meedoen aan de virtuele speurtocht in de kas.

Je hebt hiervoor een smartphone met de KomInDeKas app nodig. Download de app voordat je de kassen gaat bezoeken in de App Store (Apple) of via Google Play (Android).

UITLEG SPEURTOCHT

Vind de 7 plaatjes van de helden die in en rondom de kas verstopt zitten.
Heb je 1 van de 7 helden gevonden?
Open de KomInDeKas app en tik op ‘Speurtocht’.
Bekijk de held die je gevonden hebt met je camera. Wees er zeker van dat de gehele afbeelding in beeld is.

HELDEN

De gevonden held komt tot leven! Beweeg je apparaat om de held heen om hem van alle kanten te bekijken.
Klik op (i) en lees meer informatie over de held.
Klik op (x), sluit het scherm af en ga op zoek naar de volgende held.
Bekijk je spaarboekje in deze app en zie welke helden je al gevonden hebt!

Copyright © Kom in de Kas 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps