KWEEK DE MOOISTE ZONNEBLOEM

Na het bezoek aan de kassen kun je nu zelf aan de slag met plantjes. 

Groeicadeautje

Heb je bij Kom in de Kas (of op school) een groeicadeautje gekregen? Ga dan nu zelf aan de slag. Volg de aanwijzing op de verpakking en zaai de zaadjes in de grond. Geef regelmatig water en zet het potje niet in de felle zon. Na een paar weken groeit er uit het zaadje een mooie zonnebloem. 

HOE DOE JE MEE?

Maak van je bloeiende zonnebloem een originele foto. Zet deze foto op de Facebookpagina van Kom in de Kas en maak kans op een speelgoedwaardebon van € 15,00. In de maanden juni, juli en augustus maak je kans op een prijs.

Veel succes!Op 6 april hebben wij de zaadjes gezaaid. Wij houden jullie op de hoogte van de groei.

IN DE KAS KAN ALLES

Kom in de Kas. Want in de kas gebeuren een heleboel opmerkelijke, leuke en spannende dingen voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan robots die 40.000 plantjes tegelijk watergeven. Kom in de kas en ontdek zelf dat in de kas echt alles kan!

Een dag in de kas is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens heel lekker en leuk. Er valt dan ook overal veel te proeven en te smullen. Ook worden allemaal leuke activiteiten georganiseerd. In veel kassen liggen ook grote springkussens waarop je heerlijk kunt spelen. Daarnaast is het in diverse kassen mogelijk om geschminkt te worden of lekker paard te rijden.

SPEURTOCHT

Tijdens Kom in de Kas kon je in de kassen op zoek naar de 7 Helden van de kas. Vond jij de 7 Helden van de kas ook zo leuk en zou je de figuurtjes op school willen laten zien? Bijvoorbeeld omdat je je spreekbeurt over de kas houdt? Download dan hier de 7 plaatjes die de Helden van de kas tot leven brengen. Heb je de 7 plaatjes geprint of geopend op je laptop of tablet? Open dan de KomInDeKas app en tik op ‘Speurtocht’.
Bekijk de plaatjes met je camera en de held komt tot leven. 

HELDEN

De gevonden held komt tot leven! Beweeg je apparaat om de held heen om hem van alle kanten te bekijken.
Klik op (i) en lees meer informatie over de held.
Klik op (x), sluit het scherm af en ga op zoek naar de volgende held.

Bekijk je spaarboekje in deze app en zie welke helden je al gevonden hebt!

De KomInDeKas app kun je downloaden in de App Store (Apple) of via Google Play (Android).

360 GRADEN FILMPJES

In de app staan ook zeven 360 graden filmpjes. Je kunt dan alvast een kijkje in de kas nemen en zien en ervaren hoe high tech de kas is.ALVAST EEN VOORPROEFJE

Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan onderstaande filmpjes en krijg antwoord op onderstaande vragen.