FOTOWEDSTRIJD DONALD DUCK

Heb je onze strip gelezen in de Donald Duck? En de woordzoeker opgelost? Dan wil je vast ook mee doen met de fotowedstrijd en kans maken op een te gekke prijs! Je kunt namelijk een tablet Kurio TAB Connect Telekids (blauw) winnen (lees meer over deze tablet op de website van Kurio). En omdat je hierbij wel wat hulp van je ouders/verzorgers nodig hebt doen we er voor hen een mooie bos bloemen uit de Nederlandse glastuinbouw bij.
HOE DOE JE MEE?

Hieronder staat stapsgewijs uitgelegd hoe je kans maakt op die fantastische prijs: 
Stap 1: ga naar een Kom in de Kas locatie op zaterdag 6 of zondag 7 april 2019
Stap 2: maak een leuke foto in de kas 
Stap 3: laat je ouders/verzorgers deze foto plaatsen op hun eigen social media profiel* op Twitter, Facebook of Instagram met de #kasfoto2019

*LET OP! Zorg wel dat het social media profiel van je ouders/verzorgers openbaar staat, want anders kunnen wij jouw foto niet zien.

PRIJSWINNAARS

Op donderdag 11 april kiezen we uit de plaatsingen de leukste foto. De winnaar ontvangt via social media bericht van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven social media account. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De naam van de winnaar wordt genoemd op de website en andere uitingen van Kom in de Kas. Lees hier de voorwaarden.

KLEURWEDSTRIJD

In de kassen groeien producten in allerlei kleuren. Ga zelf ook aan de slag met kleuren en doe mee met de kleurwedstrijd. De wedstrijd is voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Per leeftijdscategorie stellen de regio's een aantal prijzen beschikbaar.

HOE DOE JE MEE?

Download de kleurplaat en kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld met kleurpotloden, wasco, viltstiften of verf. Grote knutselwerken zijn helaas niet toegestaan. Lever je kleurplaat vervolgens in tijdens Kom in de Kas op 6 of 7 april bij een van de kassen die open zijn bij jou in de buurt. Bekijk op deze pagina welke kassen bij jou in de buurt open zijn.

PRIJSWINNAARS

Als je een prijs hebt gewonnen, krijg je persoonlijk bericht. Elke regio verzorgt zelf de prijsuitreiking. Veel succes!

DOE MEE MET DE GRÓÓÓÓÓÓTE WERELDSE WEDSTRIJD

Tijdens Kom in de Kas heb je gezien dat producten uit de Nederlandse kassen de hele wereld over gaan. Heb jij zo'n leuke ansichtkaart met zaadjes meegenomen? Je kunt deze zaadjes natuurlijk zaaien in de tuin. Maar je kunt ook meedoen met een wedstrijd!


Ga jij de uitdaging aan om deze kaart zo ver mogelijk over de wereld te sturen? Je kunt de kaart sturen naar een bekende, een basisschool, een tuincentrum, bloemenwinkel of iemand anders. 

Als de ontvanger een mail met een foto van de ansichtkaart stuurt naar world@komindekas.nl maak je kans op een speelgoedwaardebon van € 25,00. De kaarten die het verst gekomen zijn winnen een prijs. De prijswinnaars worden op 1 mei bekend gemaakt. 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door NUGTR